KÜN Mezunundan Büyük Başarı: Hiç Lokanta ‘5 İnci’ ile Taçlandı!
Kapadokya Üniversitesi (KÜN) aşçılık programı mezunlarından Şef Sefa Birinci, Türkiye’nin gastronomi sahnesinde büyük bir başarıya imza attı!
İncili Gastronomi Rehberi, bu yıl restoranları sadece yemek kalitesiyle değil, özgünlük, sürdürülebilirlik ve gastronomik deneyim açısından da değerlendirdi ve "Hiç Lokanta", prestijli ‘5 İnci’ ödülüne layık görüldü. Modern mutfak anlayışı ve sürdürülebilirlik konusundaki öncü yaklaşımıyla dikkat çeken, Türk mutfağına yenilikçi bir soluk getirmeyi başaran Şef Sefa Birinci ve Hiç Lokanta, uluslararası çapta saygın bir ödül olan ‘Michelin Rehberi Yeşil Yıldız Ödülü’nün yanı sıra 5 İnci ödülünü başarıları arasına ekleyerek kalitesini taçlandırdı.