NTSO Başkanı Mehmet Ali Öbekli’den Nevşehirspor’a Destek Mesajı


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehirspor’un sezonun ilk karşılaşmasında Kovancılarspor’u 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başlamasının ardından kırmızı-beyazlı ekibi tebrik etti.

Gazi Stadı’nda oynanan mücadeleyi tribünden takip eden Mehmet Ali Öbekli, Nevşehirspor’un yeni sezon heyecanına ortak oldu. Karşılaşmayı Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Ali Mumyakan, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış, Emniyet Müdürü Sinan Dallık, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Çelik, AK Parti İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, MHP İl Başkanı Adnan Doğu, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda taraftar da izledi.

Nevşehirspor’un sezona galibiyetle başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Öbekli, takımın ve teknik ekibin yeni sezonda başarılı bir performans sergilemesini temenni etti.

Nevşehirspor’un şehrin önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Öbekli, takımın hak ettiği başarılara ulaşabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Mehmet Ali Öbekli, Nevşehirspor’un yalnızca bir futbol takımı değil, aynı zamanda şehrin ortak sevdası ve önemli bir markası olduğunu belirterek kırmızı-beyazlı ekibin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti